المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

قطر: مذاکرات غزه بر اساس طرح ترامپ ادامه دارد

قطر: مذاکرات غزه بر اساس طرح ترامپ ادامه دارد  سخنگوی وزارت خارجه قطر اعلام کرد که مذاکرات بر اساس طرح ترامپ جریان دارد و اکنون زود است که درباره گزینه جایگزین در صورت شکست این طرح صحبت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۱۵ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 07
کد خبر: ۲۹۱۱۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، ماجد الانصاری، سخنگوی وزارت خارجه قطر که کشورش یکی از میانجی‌های مذاکرات بین جنبش حماس و رژیم صهیونیستی است، امروز سه‌شنبه در کنفرانس مطبوعاتی خود گفت که طرفین مذاکرات با طرح ترامپ موافقت کرده‌اند و موانع در نحوه اجرای آن است.

سخنگوی وزارت خارجه قطر درباره اینکه اگر این طرح نیز به شکست بیانجامد آیا گزینه جایگزین وجود دارد یا خیر، گفت که هنوز زود است درباره گزینه جایگزین در صورت شکست طرح ترامپ درباره غزه صحبت کنیم.

الانصاری با اعلام اینکه " طرح ترامپ موقتی نخواهد بود" گفت: از نزدیک با طرف آمریکایی همکاری می‌کنیم تا به توافق برسیم.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی قطر اعلام کرد که طرح ترامپ 20 بند است و جزئیات زیادی دارد و آزادی اسرای اسرائیلی بر اساس این طرح پایان جنگ است.

وی تصریح کرد که وجود دفتر حماس در دوحه بخشی از ابزار میانجی‌گری است که قطر از سال 2006 آن را دنبال می‌کند.
در حالی که دوره‌های مختلف مذاکرات طی دو سال گذشته با شکست‌های مکرر مواجه بوده و یک بار در ژانویه 2025 منجر به آتش بس موقتی شد که رژیم صهیونیستی در ماه مارس آن را به طرز وحشیانه‌ای نقض کرده و کشتار و جنایت علیه غیرنظامیان را از سر گرفت، این بار قرار است مذاکرات پیرامون طرحی باشد که ترامپ چند روز قبل با ادعای تلاش برای پایان دادن به جنگ غزه آن را اعلام کرد.

شواهد از هر دو طرف نشان می‌دهد که مسیر رسیدن به توافق نهایی بسیار دشوار خواهد بود و نقاط مورد اختلاف زیادی وجود دارد.

رسانه‌های عبری گزارش دادند که برجسته‌ترین موارد اختلاف عبارتند از: نقشه‌های مربوط به خروج ارتش اسرائیل از نوار غزه، خلع سلاح حماس، تضمین آتش بس دائمی و تعیین هویت نیروی بین‌المللی که قرار است در نوار غزه مستقر شود و همچنین نهادی که حکومت غزه را به دست خواهد گرفت./تسنیم

کلمات کلیدی: قطر
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار